Stäng

Barn

Barnfotografering i Stockholm, Nacka. Fotografering av barn och familj inomhus i studio och utomhus.

Älskade ungar, det bästa vi har!

20151104henningeskil1056_redigerad-1

Hos mig får barn gärna gråta, busa och protestera. Vara barn helt enkelt. För att få fram genuina skratt och känslouttryck leker vi och busar med barnen och ser till att de får en rolig stund vid fotograferingen.

När väder och årstid tillåter fotograferar jag barn och familjer utomhus, på noga utvalda platser. Övriga delar av året tar jag emot barn i min hemmastudio där jag jobbar med naturligt ljus. Det händer också att jag gör hembesök hos mina kunder, framför allt när jag fotograferar nyfödda.

”Underbart att du på en fotosession fick med hela Ediths känsloregister!”

Nyfödd

Går ni och väntar på en ny liten familjemedlem? Grattis, det är stort! När den lille tittat ut hjälper jag er att fånga er skatt på bild de där första dagarna som så snabbt är förbi. För att lättare kunna posera bebisen genomförs nyföddfotograferingen med fördel inom 14 dagar efter förlossningen. Vi avsätter gott om tid och tar små pauser när bebisen behöver tanka mat och närhet. Ni bestämmer om vi tar bilderna i min hemmastudio i Nacka eller om jag kommer till er.

Ni bokar en nyföddfotografering genom att preliminärboka en tid en vecka efter beräknad förlossning. Kommer bebis tidigare eller senare än väntat, bokar vi om tiden så den passar.

Vi fotograferar under 1,5-2 timmar och tar allt i er takt. I detta paket ingår alla digitala filer högupplöst, ett urval på ca 50 bilder.

nyfodd

Barn

Har ni ett barn, tre eller ett helt fotbollslag? Det spelar ingen roll, med lekar och skoj fångar jag era barns genuina känslouttryck. Var och en för sig och tillsammans. Vi träffas någonstans där miljön är fin, där vi har plats att springa, hoppa och upptäcka och ser till att fotografera när ljuset är som bäst för årstiden.

Vi fotograferar under 1-1,5 timme och tar allt i barnens takt. I detta fotopaket ingår alla digitala filer högupplöst, ett urval på ca 50 bilder.

barn

Familj

Vill ni föreviga hela familjen görs detta med fördel på en fin plats utomhus. Precis som vid barnfotografering leker vi lekar och försöker på ett lättsamt och roligt sätt få de där härliga och ärliga bilderna av er familj. Jag varvar bilder på hela familjen med syskonbilder och enskilda bilder allt för att ni ska få ett varierat urval av bilder.

Vi fotograferar under 1-1,5 timme och tar pauser om det behövs. I detta fotopaket ingår alla digitala filer högupplöst, ett urval på ca 50 bilder.

familjenbild

I studio

Under vinterhalvåret och vid nyföddfotograferingar har jag möjlighet att ta emot er i min hemmastudio i Nacka. Studion är liten och mysig och därför tar jag bara emot barn upp till 6 år och max två syskon.  Jag försöker alltid återskapa en naturlig och neutral miljö, mer än hemmakänsla än en stel studio.

Vi fotograferar under 1-1,5 timme, använder olika typer av rekvisita – som stolar, korgar och lådor och tar allt i barnens takt. I detta fotopaket ingår alla digitala filer högupplöst, ett urval på ca 50 bilder.

studio

Skicka en förfrågan.

 

%d bloggare gillar detta: